NGS Kennisplein

Op het zogenaamde ‘Oranjeplein’ kunnen de deelnemers kennis maken met de producten/diensten van de 17 partners die aanwezig zijn op  het NGS Kennisplein.
cb_6.png

Aromasseurs Doing Good

Wist je dat meer dan één miljoen mensen in Nederland zich erg eenzaam voelt? Daarom is Chi Natural Life een jaar geleden gestart met het project: “Aromasseurs, Doing Good”! Samen met professionals wil Chi een bijdrage leveren aan mensen die heel blij zouden zijn met aandacht en contact. Dit doen ze door met verschillende teams van Aromasseurs door heel Nederland handmassages te gaan geven. In een jaar tijd zijn er door het hele land meer dan 3500 handmassages gegeven!

Het project is continue op zoek naar professionals die in regionale teams hun bijdrage willen leveren in de vorm van handmassages. De 100+ aromasseurs zijn actief over heel het land en zelfs in het Erasmus MC Kankerinstituut.

cb_6.png

Sportbase.com

Sportbase.com is dé webshop waar een breed scala aan producten wordt aangeboden voor de sporter en de verzorger op het gebied van voorbereiding, prestatie en herstel. Op deze webshop vind je producten van tape tot braces, van compressie tot hightech recovery materiaal en nog veel meer.

cb_6.png

Leukotape

Leukotape staat voor kwaliteit en wordt al jaren door sportverzorgers gebruikt vanwege de goede kleefkracht en scheurbaarheid. Ook het SMC van de KNVB geeft de voorkeur aan Leukotape om hun voetballers zo effectief mogelijk te behandelen. Leukotape Classic maakt net als Strappal, Optiplaste en Leukotape K deel uit van het sportassortiment van Essity/ BSN medical dat via uw sport- en fysiotherapiegroothandel verkrijgbaar is.

via uw sport- en fysiotherapiegroothandel

cb_6.png

FRAMO.nl

Wondverzorging 2.0 met Cuticell® Contact Met het groeiende aantal kunstgrasvelden komt het steeds vaker voor dat spelers schaaf -en brandwonden hebben. Deze verwonding hebben altijd extra aandacht nodig. Cuticell® Contact is een siliconen wondcontactlaag die bij behandeling hiervan onmisbaar vanwege de open en transparante structuur. Dit zorgt voor een gemakkelijke doorgang van vocht. Voor NGS-leden met 10% korting te bestellen op www.sportmassagewebshop.nl of kom langs op de NGS Landelijke Kennisdag 2019.

cb_6.png

The Good Shot

Wij van The Goodshot zorgen voor een complete, betaalbare en 100 % natuurlijke aanvulling op jouw dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen door middel van gezonde groente shots. kortom een natuurlijke vitaminepil.

cb_6.png

Topsportcompagny

Klaar zijn voor de toekomst: wie wil dat niet? Vanzelfsprekend is het echter niet. De TopsportCompany helpt organisaties, teams en individuen om de volgende stap te zetten. Met sport kun je mensen uitdagen om boven zichzelf uit te stijgen en optimaal te presteren. De professionals van de TopsportCompany geven graag een mooie voorzet.

cb_6.png

SportZorgdossier

SportZorgDossier is hét online elektronisch cliëntendossier voor de sport(zorg)masseur. Het dossier voldoet aan de laatste richtlijnen van het Nederlands Genootschap Sportmassage. SportzorgDossier zorgt dat jouw cliëntengegevens overal te raadplegen zijn, op computer, tablet of smartphone. AVG-proof, veilig en betaalbaar.

Bezoekers van de NGS Landelijke Kennisdag mogen tot 11 november 2019 het SportZorgDossier zonder verdere verplichtingen gratis uitproberen.

cb_6.png

F.I.T International

FAST INJURY TREATMENT F.I.T. International BV verwelkomt je graag op de NGS Landelijke Kennisdag 2019. Je bezoek waarderen wij met een leuke korting op deze dag. Via de NGS site heb je al een standaard korting van 10%, maar bij aankopen alleen op de stand op deze dag krijg je 15% korting op alle F.I.T. producten! Ken je de inmiddels befaamde F.I.T. sportbalsem nog niet? Neem dan even een gratis mini tube bij ons mee, zodat ook jij overtuigd raakt. Wil je alvast jouw bestelling aan ons doorgeven? Dat kan natuurlijk. Mail naar info@fitsportbalsem.com en wij zorgen er voor dat jouw bestelling op de Kennisdag 2019 klaar staat.

cb_6.png

Fysionair

Sijmoves van Fysionair Gespecialiseerd in Medical Taping Compleet en Mobiliserend Gewrichtstherapeut opleidingen. Speciaal voor sportverzorgers geaccrediteerd bij het NGS. Deze behandelmethodes zijn: veilig, effectief en pijnvrij! Elke dag weer zullen uw cliënten versteld staan van uw deskundigheid. We zien u graag op de Kennisdag en alle informatie kunt u natuurlijk ook vinden op onze website

cb_6.png

Herzog

Kom jij tijdens een trainingsstage ook handen te kort? Dan kan het Compry Recovery systeem uitkomst bieden. Tijdens het NGS-Congres kun jij profiteren van een aantrekkelijke aanbieding.

Daarnaast kun je kennis maken met de innovatieve Herzog PRO Compression Shorts. Dankzij de perfecte pasvorm en medische compressie helpt deze broek om liesblessures en blessures aan het bovenbeen te voorkomen.

cb_6.png

Druivenpitolie.nl

Door de pitten te vermalen komt er warmte vrij. De olie wordt meteen teruggekoeld zodat alle goede eigenschappen in de olie bewaard blijven. Na de massage voelt de huid zijdezacht aan en is niet vettig. De olie is goed te mengen met etherische oliën. Maar ook inwendig is de druivenpitolie goed te gebruiken, doordat hij tot 80% aan onverzadigde vetzuren heeft kan het een fijne dieetolie zijn. Het beste als koude toepassing in salades. Bij warme toepassing de temperatuur in de gaten houden, want walmende olie/vet/boter is ALTIJD schadelijk voor de gezondheid. Toepasbaar bij zowel de ouder wordende huid als bij huidaandoeningen, droge en vette huid. De olie heeft een verzachtend karakter. Bij allergie liever niet gebruiken. Kom kennismaken tijdens de Kennisdag op onze stand

cb_6.png

Touchepro

TouchPro Europe is hét opleidingsinstituut voor de professionele stoelmassage; voor iedereen die een professionele stoelmassage wil (leren) geven, in plaats van een gewone massage op een stoel.

10% korting bij aankoop van materialen/bestellingen
10% korting bij inschrijving opleidingen/workshops

Goodshot.png
aromasseurs-logo-dia.jpg
fysionair_edited.png
Screenshot_94.png
download.png
Clipboard01.jpg
sportzorgdossier.png
leukotape.png
FRAMO.jpg
logofit.png
Screenshot_93.png